Den svenske producent af Walkstool leverede reservedele til spotpris og sparede mig for at købe en ny fotostol.

Vi lever i en verden hvor det desværre mere er blevet normen at smide væk og købe nyt, end at reparere. Lad mig straks indrømme, at jeg også gik i gang med at lede efter en ny stol, da min elskede Walkstool Comfort for et par uger siden gik i stykker. Efter godt 10 års intensiv brug og vel omkring 700-800 fodbold- og håndboldkampe, kunne den ikke mere og knækkede i samlingen mellem de tre ben.

En, to, bum. I løbet af no-time var min Walkstool Comfort så god som ny.

Pudsigt nok til en ishamrende kold fodboldkamp i Helsingborg, hvor jeg endte med at sidde på en plastpose og få forfrysninger i en vis legemsdel. Pudsigt, fordi jeg fandt ud af at Walkstool er svensk, hvilket jeg ikke havde den fjerneste idé om.

Men rigtig trist, for stolen har fulgt mig langt i karrieren. Var med til min første landskamp, var i kufferten til turen på Old Trafford og mange, mange andre steder. Jeg har tabt den, kastet den fra mig når det skulle gå stærkt, glemt den, fundet den igen. Heldigvis var hjælpen nærmere end jeg havde drømt om …..

Jeg huskede den som lidt dyr, men i min søgen kom jeg heldigvis til at kigge nærmere på Walkstools hjemmeside. De sælger ALLE typer reservedele til deres stole og for bare 70 kroner (Svenske!!) – alt inklusive – fik jeg tilsendt nye stumper.

Nu er den som ny igen. Det er kundeservice i verdensklasse og jeg kan kun anbefale denne stol, også selvom den er dyr i anskaffelse. Fantastisk i brug og ligeså god service fra producenten.