KAMPFOTOS

Sport er glæde og stemning. Det behøver man ikke tage til landskampe eller i den bedste række for at finde, men i ligeså høj grad i den lokale klub en lørdag eftermiddag.

Nu har I muligheden for at få en fotograf ud til én af jeres kampe, med garanti for samme professionelle kvalitet, som var det en kamp i landets bedste række.

Billederne leveres digitalt og kan evt. anvendes på klubbens hjemmeside, sociale medier, til spillerne selv eller i PR-materiale til sponsorer.

Det er også muligt at få fremstillet plakater, f.eks. til opsætning i klubhuset eller som en helt speciel gave til afslutningsfesten.

HOLD- & SPILLERFOTOS

For mange sportsklubber er den halvårlige fotosession noget der bare skal klares hurtigst muligt. Ofte før træning, med væggen i klubhuset som baggrund, uden de store overvejelser om opstilling og lys.

Det kan dog godt betale sig, at gøre lidt ekstra ud af billederne.

Meget tit vil det også være en præsentation af klubbens sponsorer og en sikker vej til professionelt materiale.

Som regel tager fotograferingen af et helt hold ikke mere end 30 – 45 minutter.

ALLE SPORTSGRENE

Fodbold og håndbold præger mediebilledet. Men alle sportsgrene giver mulighed for at få gode actionfyldte fotos.

I kan promovere jeres sportsgren ved at præsentere de gode billeder. Brug dem overfor jeres medlemmer og ikke mindst sponsorer.

Squash, tennis, badminton, floorball, boksning, ishockey, isdans, sportsdans, ridning eller?

DET FÅR I .....

Høj billedkvalitet

Alle billeder leveres i stor størrelse og høj opløsning, så de også kan bruges til f.eks. tryk. De er desuden navngivet med dato og beskrivelse, så de altid er til at finde igen.

Download Service
I stedet for at fremsende de store billedfiler i en mail til én person, uploades alle jeres billeder til en side på nettet. Herfra kan I downloade dem, efterhånden som de skal bruges og til den computer I ønsker. Det betyder at flere forskellige personer i klubben frit kan hente billederne, så I slipper for at sende dem rundt i mails.
Password beskyttelse

I får mulighed for password beskyttelse af billederne, der sikrer, at kun de personer I ønsker, kan få mulighed for at se og/eller downloade.

Flere størrelser

I vil have mulighed for at downloade billederne i forskellige størrelser, så de passer til f.eks. print eller internet m.m. 

Dermed slipper I selv for at sidde og redigere, for at opnå det bedste resultat.

Gratis backup

Billederne er tilgængelige for download i 1 år fra optagelsesdagen. Så har I altid en backup.

Der er mulighed for at aftale en længere periode, hvis I ønsker at bruge downloadfunktionen som fotoarkiv.

Fast pris

I får altid en fast pris, inklusive kørsel og redigering. Så der er ingen ubehagelige overraskelser.