Privatlivspolitik

Denne politik gælder for:
ClausBirchDK
Enkeltmandsvirksomhed ejet af Claus Birch
CVR nr.: 34112010
Tlf. 42 65 99 09
info@clausbirch.dk
www.clausbirch.dk
www.sportsfoto.clausbirch.dk
www.erhvervsfoto.clausbirch.dk
www.look.clausbirch.dk
www.clausbirch.photoshelter.com

Politikken omhandler cookies og persondata, som opsamles og behandles via mine hjemmesider og i forbindelse med samhandel og anden kommunikation imellem kunder og personer, der er i kontakt med ClausBirchDK.

2. Brug af personoplysninger
Jeg indsamler og anvender personoplysninger, når du besøger mine hjemmesider, og når du køber services, produkter eller på anden måde kommunikerer med ClausBirchDK.

Personoplysninger bruges til at levere den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

I forbindelse med behandlingen af persondata anvender jeg udvalgte eksterne databehandlere, som har indgået databehandleraftale med ClausBirchDK. Personoplysninger videregives i øvrigt ikke til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil.

Dine personoplysninger videregives således kun i de tilfælde, hvor det er nødvendigt, i forhold til at levere den ønskede service.

2.1 Hvilke data indsamles og hvor længe opbevares de?
Via hjemmesiderne indsamles og behandles følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografiske placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). Der indsamles altså ikke oplysninger der kan henføres til en bestemt person.

Hvis du selv tager kontakt til ClausBirchDK, via kontaktformular, e-mail eller andet, behandles de oplysninger du selv vælger at afgive. I forbindelse med en fotoopgave behandles naturligvis også de fotos der tages.

Du har mulighed for at betale med Pay-Pal, MobilePay eller ved bankoverførsel. Når du gør dette, accepterer du samtidig den pågældende betalingsudbyders betingelser. ClausBirchDK modtager aldrig dine kontooplysninger, men kun information om indbetalers navn, kontaktinformation og det indbetalte beløb.

Hvis du opretter en brugerprofil i mit fotoarkiv, accepterer du, at jeg opbevarer din email-adresse og det opgivne navn samt din download-historik og eventuelle køb.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum jeg finder relevant og slettes, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. Som udgangspunkt gemmes oplysningerne i minimum fem år af hensyn til bogføringsloven.

2.2 Kontakt vedr. personoplysninger
Du har mulighed for og ret til at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering eller få slettet dine oplysninger i henhold til reglerne i Persondataloven og EU´s Persondataforordning.

Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig, eller ønsker dine oplysninger slettet, skal du rette henvendelse til info@clausbirch.dk. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted.

Du skal være opmærksom på, at de fotos jeg opbevarer kan være omfattet af reglerne for journalistisk eller kunstnerisk arbejde eller er omfattet af en kontrakt, hvilket betyder, at det ikke nødvendigvis er et lovkrav at de bliver slettet. Du er dog velkommen til at spørge alligevel, så tager vi en snak om det.

2.3 Beskyttelse af personoplysninger
Jeg har truffet både tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, tabt, kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen. Disse foranstaltninger omfatter blandt andet brug af passwords, data backup og tyverialarm med videoovervågning.

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, jeg behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Har du afgivet et samtykke, kan dette tilbagekaldes. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte, har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til info@clausbirch.dk. Hvis du vil klage over min behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

3. Hvad er cookies?
En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og bruges for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i de cookies jeg anvender. Stort set alle websites anvender cookies. De ligger på din egen computer som en hjælp til dig selv, idet de bruges til, at du nemt kan finde de websteder, hvor du har været, igen. Oftest hjælper den med at analysere, hvordan hjemmesiden benyttes, for at brugeroplevelsen kan blive forbedret. I flere tilfælde kan cookies være nødvendige for at kunne levere en bestemt service på hjemmesiden.

Cookies sendes frem og tilbage mellem din browser og en webserver og indeholder bl.a. information om brugerindstillinger, login og hvordan hjemmesiden benyttes.

Cookies anvendes til forskellige formål og kan klassificeres som enten 1. part eller 3. part afhængigt af, om de sættes via en tredjepartsservice fra et separat domæne eller sættes internt af en service på samme domæne som websitet.

Sådan sletter du cookies, se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem. Se vejledning her: http://minecookies.org/cookiehandtering.

Mine websites anvender cookies til teknisk funktionalitet samt trafikmåling og brugermåling. Disse hjælper til at analysere, hvordan brugere anvender siden. De cookies der anvendes er således kun målrettet statistisk brug og kan ikke henføres til en bestemt person.