Generelt om klubfotografering

Til sportsklubber og -foreninger tilbyder jeg spiller- & holdfotografering samt fotografering fra jeres kampe i professionel digital kvalitet. Alle billederne efterbehandles og leveres i den størrelse I ønsker.

Billederne kan f.eks. bruges på jeres hjemmeside, i programmer, overfor sponsorer, medier, i klubhuset eller til spillernes private brug.

Billedkvalitet
Alle billeder leveres i størst mulige opløsning. Det har ikke så stor betydning, når de skal bruges på nettet, men er altafgørende hvis de skal trykkes i f.eks. klubblade, på plakater o.lign. Som udgangspunkt vil den længste side altid være mindst 2000 px og opløseligheden altid mindst 200 ppi.

Brug af billederne / rettigheder
Billederne leveres i en kvalitet, der gør det muligt at bruge dem i så mange sammenhænge som muligt. Kun fantasien sætter begrænsningen – og så lige lovgivningen.

Her må billederne bruges:
På klubbens hjemmeside, i klubblade, klubannoncer, plakater o.lign.
På sociale medier som f.eks. Facebook, Twitter m.m.
Af klubbens sponsorer i alle sammenhænge der vedrører klubben.
Af lokale medier i redaktionel sammenhæng.
Af klubbens medlemmer til eget brug.

Her må billederne ikke bruges:
Billeder af genkendelige personer må ikke bruges i nogen form for reklamemæssig sammenhæng uden skriftlig accept fra de pågældende personer.
I sammenhænge hvor de kan virke anstødende.
Rent formelt er det fotografen der ejer rettighederne til billederne. Det betyder at billederne ikke må videresælges.

DownloadService
I forbindelse med klubfotografering tilbyder jeg altid gratis  DownloadService.

Kampfotografering

Fodbold er glæde og stemning. Det behøver man ikke tage til Superligaen for at finde, men i ligeså høj grad i den lokale klub en lørdag eftermiddag.

Nu har I muligheden for at få en fotograf ud til én af jeres kampe, med garanti for samme professionelle kvalitet, som var det en kamp i landets bedste række.

Billederne leveres digitalt og kan frit anvendes på klubbens hjemmeside, til spillerne selv eller som PR-materiale.

Det er også muligt at få fremstillet plakater, f.eks. til opsætning i klubhuset eller som en helt speciel gave til afslutningsfesten.

Kontakt mig gerne og få et helt uforbindende tilbud.

Priser
Prisen afhænger af, hvor langt jeg skal køre, hvor mange billeder der skal tages og hvordan de skal leveres.

Kontakt mig gerne og få et godt tilbud.

Spiller- og holdfotografering

For mange sportsklubber er den halvårlige fotosession noget der bare skal klares hurtigst muligt. Ofte før træning, med væggen i klubhuset som baggrund, uden de store overvejelser om opstilling og lys.

Det kan dog godt betale sig, at gøre lidt ekstra ud af billederne.

Meget tit vil det også være en præsentation af klubbens sponsorer og en sikker vej til professionelt materiale til de lokale medier.

Som regel tager fotograferingen af et helt hold ikke mere end 30 – 45 minutter.

Indenfor et par dage vil I modtage billederne digitalt, til fri anvendelse på jeres hjemmeside, til spillerne selv eller som PR-materiale.

Til alle klubber/foreninger tilbydes desuden gratis  DownloadService  i forbindelse med hold/spiller eller kampfotografering.

Kontakt mig gerne og få et helt uforbindende tilbud på netop din opgave.

Hvad er DownloadService?

Billederne kan downloades i flere forskellige størrelser og I bestemmer selv hvem der skal have adgang til at downloade.

I stedet for at fremsende de store billedfiler i en mail til én person, uploader jeg alle jeres billeder til en side på nettet. Herfra kan I downloade dem, efterhånden som de skal bruges og til den computer I ønsker.

Billederne vil endda kunne downloades i forskellige størrelser, så de passer til f.eks. print eller internet m.m.

I får et password der sikrer, at kun de personer I ønsker, kan få mulighed for at downloade billederne. Det betyder at flere forskellige personer i klubben frit kan hente billederne, så I slipper for at sende dem rundt i mails.

Billederne opbevares i 2 år fra optagelsesdatoen, så I har samtidig en online-backup der vil være tilgængelig længe.

DownloadService er gratis, når I har bestilt hold/spiller eller kampfotografering.